Over het merk: Odyskin

Odyskin, opgericht door Stephanie, gelooft dat milieuvriendelijke producten niet minder aangenaam of doeltreffend zouden moeten zijn dan traditionele producten. Zij streven ernaar de beste zonverzorgingsproducten te maken in alle opzichten: goed voor jou, goed voor anderen en goed voor de planeet. Odyskin is een trendy merk dat niet alleen aantrekkelijk is voor surfers en atleten, maar voor iedereen die bewust omgaat met het milieu en zijn levensstijl.

Odyskin is een natuurlijke duurzame zonnebrandlijn die cosmos organic gecertificeerd, veganistisch en koraalvriendelijk is. De producten zijn gemaakt van 99% tot 100% natuurlijke ingrediënten. Ook de verpakking is innovatief, de zonnebrandcrème is verpakt in aluminium tubes en de after sun in amberkleurige glazen potjes.

Odyskin doet zijn uiterste best om zijn ecologische voetafdruk in elke stap van de toeleveringsketen te verkleinen, van het laboratorium tot aan jouw deur. Alle producten worden ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in Frankrijk. De verpakkingen zijn afkomstig uit Europa en de ingrediënten ook, indien mogelijk.

Klik hier voor alle producten van Odyskin.