Zoeken

FAQ

Zo Zero is een online winkel voor #zeroplastic en #zerowaste producten. Zo Zero maakt het makkelijker voor jou alternatieven te vinden voor 'single-use' plastic en je afval verbruik te verminderen.

Zo 'Zero' verwijst naar de zero waste movement die als doel heeft zo min mogelijk afval te produceren. De ambitie van Zo Zero is om (plastic) wegwerpproducten te vermijden en zo min mogelijk afval te produceren. Wat ons betreft zou dit makkelijk, leuk en kosteneffectief moeten zijn. Daar willen wij onze klanten mee helpen!

Zo Zero is vooralsnog alleen een online winkel, maar wij sluiten het openen van een fysieke winkel in de toekomst absoluut niet uit. Wel is het mogelijk je pakketje op afspraak bij ons op te halen in Amsterdam.

Dat klopt, echter hebben wij een afweging gemaakt tussen de negatieve consequenties van transport versus de positieve bijdrage van onze producten op onze klanten en hun persoonlijke footprint. Wij willen graag zoveel mogelijk mensen helpen met een #zeroplastic en #zerowaste levensstijl. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen samen te werken met Fietskoeriers.nl! De groenste pakketbezorger op de fiets met landelijke dekking. Lees hier meer over Fietskoeriers.nl en hoe zij te werk gaan.

Wij verpakken onze producten volledig plasticvrij, zie hier ons verpakkingsbeleid.

Van verzorgingsproducten en herbruikbare spulletjes voor onderweg tot keukenartikelen en toiletpapier, wij hebben het allemaal. Kijk snel in onze winkel om te zien welke plasticvrije mogelijkheden er voor jou zijn.

Voor de verzendkosten en ons beleid omtrent verzenden en retourneren zie Verzenden & Retourneren.

Dat kan zeker! Wij leveren naar alle landen binnen de Europese Unie. Voor de volledige lijst en verzendtarieven zie Verzenden & Retourneren.

Bestellingen op werkdagen voor 14:00 uur worden dezelfde dag verzonden.

Voor meer informatie over ons beleid betreffende verzenden en retourneren zie: Verzenden & Retourneren.

Bestel rondom de feestdagen op tijd aangezien de bezorging van de pakketjes in verband met de feestdagen vertraging op kan lopen.

Dat mag, voor ons retourbeleid zie Verzenden & Retourneren.

Je kunt gebruik maken van de volgende betaalsystemen

iDEAL - Creditcard - Bancontact - PayPal - Apple Pay - Google Pay

Bank-overschrijving

Betaal binnen 14 dagen via een bankoverschrijving. Na 14 dagen wordt je bestelling automatisch geannuleerd. Let op: je bestelling wordt pas verwerkt wanneer de betaling bij ons binnen is.

Achteraf betalen

Het is mogelijk de helft van het factuurbedrag achteraf te betalen. Kies in dat geval voor een bankoverschrijving en maak de helft van het bedrag over. Laat Zo Zero via hallo@zozero.nl weten dat je de helft van het factuurbedrag achteraf wilt betalen. Het resterende bedrag dient binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te worden voldaan. Let op: je bestelling wordt pas verwerkt wanneer de aanbetaling bij ons binnen is.

Cadeaubon

Je kunt gebruik maken van de cadeaubon door de code in te voeren tijdens het afronden van je bestelling. Is het bedrag van je aankoop hoger dan het te besteden bedrag op de cadeaubon, dan kun je het resterende bedrag via een van de andere betalingsmogelijkheden afrekenen.

Je kunt je via dit formulier aanmelden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Zie Aanmelding Leveranciers voor meer informatie over het worden van Zo Zero leverancier.

Zo Zero neemt klachten erg serieus. Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen de melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Zo zeker! Zo Zero is door middel van een SSL-certificaat beveiligd. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie versleuteld wordt verzonden. Deze beveiligde verbinding is herkenbaar aan het slotje in de adresbalk van de browser.