Zoeken

Blogs voor een Zero-Waste en Plasticvrij Leven

Hoe werkt zonnebrandcrème eigenlijk? En waarom is conventionele zonnebrandcrème slecht voor jou en voor het koraal? Kies voor een duurzaam alternatief op basis van een mineraal filter.

Met een aantal kleine aanpassingen kunnen we ervoor zorgen dat jouw schoonmaak routine eco-vriendelijk wordt! Samen maken wij ons huis en de wereld net een beetje schoner.

Maakt het hebben van spullen ons gelukkiger? Volgens het minimalisme is het antwoord simpel: ‘nee’. Ze kunnen juist een last zijn, dus zeg vaarwel tegen je spullen en start met minimaliseren.

Elk jaar, op de laatste zaterdag van maart tussen 20:30 en 21:30 (lokale tijd), nemen mensen in meer dan 190 landen actie om een betere toekomst voor mens en planeet te garanderen.

Twijfel je over het overstappen naar een shampoo zonder verpakking en zie je door de bomen het bos niet meer? Lees deze blog en vind de perfecte shampoo bar die bij jou past!
Ons logo heeft een speels en vrolijk karakter. Zo staan we in het leven en zo runnen wij ons bedrijf. Lees alles over onze mascotte Zola, de grote vriendelijke walvishaai!

Hoera! Het is vandaag 3 jaar geleden dat Zo Zero ‘geboren’ werd. Een goed moment om te reflecteren op waarom wij Zo Zero gestart zijn. Hoe zijn we hier gekomen en waarom doen we dit ook alweer?

Veganuary daagt mensen uit een maand lang een veganistische levensstijl te volgen. Waarom veganisme? Doe het voor de dieren, het milieu, je gezondheid of de mensheid; elke reden is een goede reden.

Is een van jouw goede voornemens om duurzamer te leven, maar weet je niet waar je moet beginnen?  Maak jezelf niet gek door perfect te willen zijn.  Geniet van het proces en deel de nieuwe dingen die op je pad komen.