Blogs voor een Zero-Waste en Plasticvrij Leven

Lees de blog die Ien van Beterschap cadeau voor onze website schreef.
Ben jij op zoek naar een natuurlijke deodorant die echt werkt? In deze blog leggen wij uit wat er zo slecht is aan 'gewone' deodorant en wat het beste alternatief is.
Plastic Free July is een wereldwijde beweging die mensen helpt deel uit te maken van de oplossing voor plasticvervuiling. Een mooie kans om jezelf, samen met een heleboel anderen, uit te dagen geen wegwerpplastic meer te gebruiken.
Welke menstruatieproducten kun je gebruiken als je overstapt naar een duurzamere levensstijl? Wij delen graag een aantal opties die beter zijn voor ons lichaam, onze portemonnees en het milieu!

Hoe werkt zonnebrandcrème eigenlijk? En waarom is conventionele zonnebrandcrème slecht voor jou en voor het koraal? Kies voor een duurzaam alternatief op basis van een mineraal filter.

Met een aantal kleine aanpassingen kunnen we ervoor zorgen dat jouw schoonmaak routine eco-vriendelijk wordt! Samen maken wij ons huis en de wereld net een beetje schoner.

Maakt het hebben van spullen ons gelukkiger? Volgens het minimalisme is het antwoord simpel: ‘nee’. Ze kunnen juist een last zijn, dus zeg vaarwel tegen je spullen en start met minimaliseren.

Elk jaar, op de laatste zaterdag van maart tussen 20:30 en 21:30 (lokale tijd), nemen mensen in meer dan 190 landen actie om een betere toekomst voor mens en planeet te garanderen.

Twijfel je over het overstappen naar een shampoo zonder verpakking en zie je door de bomen het bos niet meer? Lees deze blog en vind de perfecte shampoo bar die bij jou past!
Ons logo heeft een speels en vrolijk karakter. Zo staan we in het leven en zo runnen wij ons bedrijf. Lees alles over onze mascotte Zola, de grote vriendelijke walvishaai!

Veganuary daagt mensen uit een maand lang een veganistische levensstijl te volgen. Waarom veganisme? Doe het voor de dieren, het milieu, je gezondheid of de mensheid; elke reden is een goede reden.

Is een van jouw goede voornemens om duurzamer te leven, maar weet je niet waar je moet beginnen?  Maak jezelf niet gek door perfect te willen zijn.  Geniet van het proces en deel de nieuwe dingen die op je pad komen.